Minden ami kütyü!

Galaxy AI

2024. április 18. 10:56 - Apucsiii

Nem olyan régen meg érkeztek a samsung telefonokra az AI funkciók amik sok jó és hasznos dolgot foglalnak magukban.img_0803.jpeg

A Galaxy AI-t úgy fejlesztették, hogy képes legyen kiszolgálni az igényeidet, növelje a produktivitást, és felnyissa előtted a lehetőségek egy egészen új világát. Ami azért valjuk be egész jól hangzik de lássuk bővebben!

BEKARIKÁZÁSSAL KERESÉS!

 

Bekarikázással keresés a Google-lel. Legyen szó saját vagy mások fényképéről, használd az S Pent vagy az ujjadat, hogy bekarikázd a keresett tartalmat! Pillanatokon belül eredményekhez juthatsz könnyen és egyszerűen!

 

 

ÉLŐ FORDÍTÁS!

 

Beszélj nyugodtan a telefonodon, és az Élő fordítás le fordítja az elhangzottakat, túllépve a nyelvi korlátokon. Egészen olyan, mintha egy beépített fordítóval dolgoznál.

 

FOTÓSEGÉD!

Készíts fényképeket a Fotósegéd segítségével! Mozgasd az objektumokat, nagyíts bele, alakítsd át és újítsd meg a képeidet.

Egész hasznosnak hangzanak nem? Bővebb információért látogass el a samsung weboldalára az alábbi linken

https://www.samsung.com/hu/galaxy-ai/

img_0804.jpeg

 

1 komment
https://amzn.to/3W9QxK2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamikutyu77.blog.hu/api/trackback/id/tr9818384025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2024.04.19. 12:36:25

"Megérkeztek" és csak egyes galaxy-kra. Remélem, így is marad. Nekem nem hiányzik egy ilyen szemét a mobilomra.
süti beállítások módosítása